Avoimet työpaikat

Haemme työnjohtajia, kesämestareita sekä haalari­harjoittelijoita!

Etsimme sekä kokeneita rakentajia, että vasta työelämään saapuvia innokkaita rakentajia kasvavaan joukkoomme. Toimimme monipuolisesti Pirkanmaan alueella ja erityisesti Tampereella. Kohteemme ovat monipuolisia infrahankkeita aina omakotitalotyömaista kerrostalo- sekä esimerkiksi siltatyömaihin.

Toimistomme sijaitsee Hervannassa, noin puolentoista kilometrin päässä TTY:ltä.

Työnjohtajan työt ovat toistaiseksi voimassa olevia. Kesämestarin sekä haalariharjoittelijan työt ovat määräaikaisia ja päättyvät kesän lopulla / syksyllä.

Työnjohtaja:

Työnjohtajana toimit vastuutehtävissä infrahankkeissa. Suunnittelet työmaan aikataulut annettujen yleisaikataulujen mukaan ja vastaat työn laadun dokumentoinnista. Ohjeistat työmaan työntekijät työn etenemisestä sekä seuraavista työvaiheista. Seuraat työmaan taloutta työpäällikön/vastaavan työnjohtajan kanssa.

Työnjohtajana sinulla on kokemusta infrarakentamisesta ja valmius tarttua töihin arkailematta. Sinulla on oma työpiste toimistolla, mutta joudut käymään työmailla päivittäin seuraamassa työn etenemistä sekä antamassa ohjeita työntekijöille.

Työnjohtajan työ sopii erinomaisesti valmistuvalle DI-vaiheen opiskelijalle. Työ voi olla esimerkiksi osa-aikaista opintojen valmistumiseen saakka.

Kesämestari:

Kesämestari on käytännössä työnjohtoharjoittelija. Työt ajoittuvat ruuhkaiseen kesäkauteen.

Kesämestarin työt voivat olla puhtaasti työnjohtajan tehtäviä, tai työt voivat olla työhön osallistuvia, jolloin osa työajasta vietetään työmaalla kaivinkonekuskin ja rakennusammattimiesten apuna.

Kesämestarin työt soveltuvat erinomaisesti 2-4. vuoden opiskelijalle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta työmaista. Aikaisempaa työnjohtajan kokemusta ei välttämättä tarvita.

Haalariharjoittelija:

Haalariharjoittelijan työ sopii niille, jotka eivät ole aikaisemmin olleet työmaalla. Harjoittelussa saat monipuolisen kuvan maarakennustyömaista sekä osallistut konkreettisesti rakentamiseen. Aikaisempaa työkokemusta työmailta ei välttämättä tarvita, vaan asenne ratkaisee. Työnjohtomme ja työkaverisi työmaalla opastavat sinut työtehtäviisi.

Tervetuloa töihin!

Tässä on sinulle mahdollisuus päästä mukaan hyvään porukkaan. Palkkaus sovitaan kokemuksen ja koulutuksen mukaan.

Kaikki tarjoamamme työ kelpaa sekä kandidaattiopiskelijan että DI-opiskelijan työharjoitteluksi.

Hakijalla on oltava voimassa oleva työturvallisuuskortti. Oma auto ei ole pakollinen, mutta takuulla hyödyllinen. Suurin osa kohteistamme sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Hakuohjeet:

Yhteydenotot puhelimitse: 050 380 3122 (Teemu Huotari, työpäällikkö)

Hakemukset ja CV sähköpostitse: rekry@hervannankaivin.fi


Voit myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@hervannankaivin.fi